2009 m. gruodžio 8 d., antradienis

GRINDUKAI


ŠIUO METU ŠIE ŠUNELIAI IR KATYTĖS YRA UAB ,,GRINDA" RANKOSE, BET GALIMAI JIE TAPS MŪSŲ ,,GYVYBĖS VAGONĖLIŲ" GYVENTOJAIS.
ŠUNELIAI

Mažieji „Grindos“ šuneliai

„Grinda“ įsikūrusi Vilniuje, L.Giros g. 131. Įstaigos telefonas – 273 61 88. Norėdami priglausti bet kurį šunelį, taip pat galite kreiptis į LGGD atstovę Rūtą telefonu 8 686 57137.

Lora

Jauna 3 m. vilkšunio mišrūnė. Atvežta ir palikta. Išduota, kaip ir dauguma likimo draugų, žmogaus neatsakingumo ir beširdiškumo auka. Kalytė labai nusiminusi, nes jaučia, kur pateko. Labai laukia žmogaus, kuriam ištikimai tarnaus ir kurį mylės. Labai tikimės, kad šitą gražuolę parsives į namus žmogus, kuris jos niekada neišduos. Paskubėkite išgelbėti, nes jei neras namučių, ši sveika kalytė gali būti numarinta. „Grindoje“ jos Reg. Nr. 232.

Reg. Nr. 262

Šunelis apie 3 m. amžiaus, truputį išsigandęs, tupi susigūžęs kampe ir nesupranta, už ką čia atsidūrė. Šunelis labai mielas ir geraširdiškas, labai laukia gerų ir mylinčių šeimininkų. Išgelbėkite jį, jis tikrai nenusipelnė čia būti. Šiuo metu šis gražuoliukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių, jo gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šis nuostabus šunelis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives šį gražuoliuką į namus.

Dikas

Dikas apie 6 m. amžiaus patinėlis. Panašu, kad turi laikos kraujo. Šunelis gero būdo, draugiškas, būtų geras sargas. Diko atsisakė buvę šeimininkai ir paliko likimo valiai. Šiuo metu šis nepaprastai gražus šunelis yra „Grindoje“ (L.Giros 131, Vilnius). Šio mažylio gyvenimo laikrodukas jau pradėjo tiksėti... Šunelio Reg. Nr. 252.

Reg. Nr. 272

Šuneliai apie 2 su puse mėn. amžiaus – mergytė ir berniukas. Du mažyliai šaltame narve... Šiuo metu šie kūdikėliai yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius) ir labai laukia to žmogaus, kuris paims juos į savo namus, nes kaip ir visų čia patekusių mažylių, jų gyvenimo laikrodis tiksi... Mažylių Reg. Nr. 272.


Barsikas

Barsikas – apie 2 m. šunelis. Barsikas išduotas šeimininkų, kurie nusprendė, kad šunelis turi gyventi tik 2 metus. Todėl atvežė ir paliko, kad numarintų. Šiuo metu šis išduotas šunelis yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių, jo gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šis nuostabus šunelis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris Barsiką parsives į namus.


Naida

Naida – apie 6 mėn kalytė. Rasta Butrimų kaime. Nepaprasta gražuolė smėliniu kailiuku ir juodu veiduku. Draugiška, miela kalytė. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši sveika ir nepaprastai graži kalytė gali būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives kalytę į namus. Naidos Reg. Nr. 267.

Reksas

1 m. amžiaus šunelis. Mažyliui taip nepasisekė – mirė jo šeimininkas, o kiti artimieji nusprendė, kad ir šitam gyvybės kamuoliukui nebereikia gyventi... Reksas labai draugiškas, mielas, geras, nuostabaus charakterio, mėgsta iš karto sveikintis, labai mandagus. :) Turi labai gražų tamsiai smėlinį kailiuką. Galėtų būti puikus draugas ir palaikyti kompaniją einant pasivaikščioti. Narve būdamas liūdi ir labai laukia to žmogaus, kuris paims jį į savo namus. Šunelio Reg. Nr. 266.

Reg. Nr. 260

Šunytės apie 6 mėn. amžiaus, paliktos „Grindoje“ likimo valiai. Mažylės labai kenčia būdamos šaltame narve. Mieli, gražūs, draugiški padarėliai labai laukia mylinčių namų. Šiuo metu mažylės yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šios mažylės gali būti užmigdytos arba jos gali susirgti. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris neleis kad šitos gyvybės užgestų.

Reg. Nr. 287

Kalytės apie 3 mėn. amžiaus, rastos Taurijos kaime. Mielos, draugiškos mažylės, kurioms būti šaltame narve labai pavojinga. Jos gali susirgti, be to ir gyvenimo laikrodis jau pradėjo tiksėti. Šiuo metu šitos sesutės yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilniuje).

Reg. Nr. 290

Šuneliai apie dviejų su puse mėn. amžiaus. Mažyliai „darželinukai“: 2 kalytės ir 1 patinėlis šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilniuje). Mažyliams labai reikia šiltų namučių, nes šaltame narve jie gali susirgti ir būti numarinti. Laikrodukas, tiek mažai pagyvenus, pradėjo tiksėti mirties link. Tikimės, kad atsiras žmonių, kurie padovanos mažyliams gyvenimo džiaugsmą.

Reg. Nr. 326

5 mėn. šuneliai: 1 patinėlis ir 3 patelės. Kūdikiai dar nematę saulutės, o jau pasmerkti... Mažyliai šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių, jų gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šie dar sveiki ir guvūs šuneliai gali susirgti ir būti užmigdyti. Neleiskite, kad taip atsitiktų, padėkite šiems mažyliams, suteikite jiems namus. Parsineškite mažą draugą, kuris visą gyvenimą bus jums dėkingas, o jūs turėsite puikų sargą ir draugą.




Reg. Nr. 300

Apie 3 mėn. šuneliai. Mažyliai mieli ir nepaprastai gražūs. Yra berniukų ir mergyčių. Mažyliai šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Šuneliams labai šalta būti narve. Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šie dar sveiki šuneliai gali susirgti ir būti užmigdyti. Padėkite šiems mažyliams, suteikite jiems namus. Parsineškite mažą draugą, kuris visą gyvenimą bus jums dėkingas, o jūs turėsite puikų sargą ir draugą.

Reg. Nr. 327

Kiek vyresni nei mėnesio mažyliai – labradoro mišrūnai. Visos 6 šunytės – mergytės. Mažylės labai kenčia būdamos šaltam narve. Mieli, gražūs, draugiški padarėliai labai laukia mylinčių namų. Bus ištikimos ir mielos draugės. Šiuo metu mažylės yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šios mažylės gali susirgti ir būti užmigdytos. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris neleis, kad šitos gyvybės užgestų. Mažylių mamytė – labradoro mišrūnė.

Reg. Nr. 324

Šunytė apie 3 m. amžiaus, rasta Žirmūnų g. 115, Vilniuje. Labai miela, draugiška, nuostabiomis didžiulėmis ausytėmis, švelniu juodu kailiuku. Labai nori būti su žmogumi, pasiruošusi laižyti rankas nors ir pro grotas, juk šuneliai myli besąlygiškai... Nesipyksta su kitais šunimis. Galėtų būti geriausias sargas ir draugas. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“. Jei neras namučių, ši sveika kalytė gali būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives kalytę į namus.

Reg. Nr. 323

Šunytė apie 5,5 m. amžiaus, rasta Žirmūnų g. 115, Vilniuje. Mažylė labai miela ir geraširdiška, ramaus būdo, tikra gerietė. Turi nuostabaus atspalvio kakavinį kailiuką. Pakliuvo į narvą, nes buvo palikta likimo valiai kaip nereikalingas daiktas... Mažylė labai nori būti su žmogumi, vaikščioti ir žaisti, o ne sėdėti be kaltės uždaryta su kalinio numeriu ant kaklo. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi.

Reg. Nr. 302

Šunelis apie 2 m. amžiaus. Buvo rastas L.Giros g., Vilniuje. Mažylis dar jaunas, jis nesupranta, kad gali būti numarintas, labai nori ištrūkti, bėgioti su žmogumi, džiaugtis pavasariu... Išgelbėkite jį, jis tikrai nenusipelnė čia būti. Šiuo metu šis gražuoliukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių, jo gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šis nuostabus šunelis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives šį šuniuką į namus.

Reg. Nr. 318

Šunelis apie 3 m. amžiaus. Buvo rastas Maironio g. 2. Labai įdomaus smėlinio kailiuko, bišono snukučiu. Gražuolis, geruolis, draugiškas su žmonėmis ir su kitais šuneliais. Šiuo metu šis nuostabaus grožio ir charakterio šunelis yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius) ir labai laukia to žmogaus, kuris paims jį į savo namus. Jei neras namučių, šis sveikas šunelis gali būti užmigdytas.

Reg. Nr. 317

Šunelis 3,5 m. amžiaus. Buvo rastas Maironio g. 2, Vilniuje. Šunelis truputį išsigandęs, tupi susigūžęs kampe ir nesupranta, už ką čia atsidūrė. Šunelis labai mielas ir geraširdiškas, labai laukia gerų ir mylinčių šeimininkų. Išgelbėkite jį, jis tikrai nenusipelnė čia būti. Šiuo metu šis gražuoliukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis nuostabus šunelis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives šį gražuoliuką į namus ir įsigys draugą.

Pukė

Apie 2 m. amžiaus kalytė. Gražuolės kalytės gyvenimas labai liūdnas. Atvežta ir palikta, žmogaus neatsakingumo ir beširdiškumo auka. Tiems, kurie tai padarė, nerūpi, kad mažylė inkščia iš liūdesio ir sielvarto, ir tik klausiamu žvilgsniu žiūri ir negali suprasti už ką...Vargšė šunytė turėjo šeimininkę, ši mirė, o kitiems šeimos nariams ji tapo nebereikalinga. Ir Pukę paprasčiausiai pasmerkė... Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Šunytės Reg. Nr. 310.

Reg. Nr. 320

Šunytė apie 3 m. amžiaus. Kalytė šiuo metu turi penkis 1 mėn. vaikučius. Labai miela ir gera šunytė, juodu kaip smala kailiuku, didžiulėmis ausytėmis. Ji pasirengusi tapti geriausiu jūsų draugu. Ir labai laukia tikrų namų, kur ja rūpinsis, o ji atsidėkos meile ir ištikimybe. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives kalytę į namus ir ja rūpinsis.

Reg. Nr. 339

Kalytė apie 3 metų amžiaus, rasta Kareivių g. 27. Labai miela, rami, draugiška, trokšta būti prie žmogaus ir su žmogumi. Šiuo metu ši šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši miela, rami, draugiška kalytė gali būti užmigdyta.

Nora (kairėje)

Apie 3 mėnesių kalytė, smėlinės spalvos. Susiglaudusi su kitais šunyčiais „Grindos“ narve. Nedidukė, labai išsigandusi, nes tokia mažutė, o narvas didelis ir šaltas. Labai rami, labai gero charakterio kalytė, nuostabiomis stačiomis ausytėmis. Šiuo metu Nora yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši kalytė gali būti užmigdyta. Kalytės Reg. Nr. 319.

Reg. Nr. 330

Kalytės apie 3 mėnesių amžiaus, atvežtos į „Grindą“ ir paliktos. Mažylės labai draugiškos, dar nesupranta, kodėl čia atsidūrė. Labai myli žmogų, nors jau išduotos ir nuskriaustos. Tačiau šuniška širdutė nesupranta išdavystės, nes jie niekada neišduoda... Smalsutės, gerutės, labai laukia gero žmogaus, su kuriuo eis kartu pasivaikščioti. Šiuo metu mažutės yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, jos gali būti užmigdytos.

Reg. Nr. 348

Kalytės apie 1,5 mėn. amžiaus, nepaprasto grožio meškutės. Mažylės labai kenčia, būdamos šaltam narve. Mieli, gražūs, draugiški padarėliai labai laukia mylinčių namų. Bus ištikimos ir mielos draugės. Šiuo metu mažylės yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šios mažylės gali susirgti ir būti užmigdytos. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris neleis, kad šitos gyvybės užgestų.

Airan

6 mėn. šunelis. Mažylis dar jaunas, jis nesupranta, kad gali būti numarintas, labai nori ištrūkti, bėgioti su žmogumi, džiaugtis pavasariu... Šunelis truputį išsigandęs, tupi susigūžęs kampe ir labai labai liūdi. Jį išdavė buvę šeimininkai. Jis tapo nebereikalingas. Šunelis labai mielas ir geraširdis, labai laukia gerų ir mylinčių šeimininkų. Nesupranta, kodėl atsidūrė už grotų, juk jis tikrai nieko blogo niekam nepadarė. Išgelbėkite jį, jis tikrai nenusipelnė čia būti. Šunelio Reg. Nr. 340.

Reg. Nr. 332

Apie 5 m. kalytė, rasta Gerovės g. 7. Mažylė labai miela ir geraširdiška, ramaus būdo, tikra geruolė. Turi nuostabaus atspalvio juodą su tamsiai smėliniu kailiuką... Mažylė labai nori būti su žmogumi, vaikščioti ir žaisti, o ne sėdėti be kaltės uždaryta su kalinio numeriu ant kaklo. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“. Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ši sveika kalytė gali būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives kalytę į namus.


Reg. Nr. 324

Apie 3 m. kalytė, rasta Žirmūnų g. 115. Labai miela ir gera šunytė, juodu kaip smala kailiuku. Labai liūdi būdama narve, susigūžusi ir sušalusi. Ji pasirengusi tapti geriausiu jūsų draugu. Ir labai laukia tikrų namų, kur ja rūpinsis, o ji atsidėkos meile ir ištikimybe. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši kalytė gali būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives kalytę į namus ir ja rūpinsis.


Reg. Nr. 304

Kalytė apie 5 m. amžiaus. Atvežta ir palikta. Išduota, kaip ir dauguma likimo draugų, žmogaus neatsakingumo ir beširdiškumo auka. Kalytė labai nusiminusi, nes jaučia, kur pateko. Šiuo metu mažylė uždaryta „Grindoje“ . Labai laukia žmogaus, kuriam ištikimai tarnaus ir kurį mylės. Labai tikimės, kad šitą gražuolę parsives į namus žmogus, kuris jos niekada neišduos. Paskubėkite išgelbėti, nes kaip ir visų čia patekusių mažylių, taip ir šios gražuoliukės gyvenimo laikrodis tiksi.


Reg. Nr. 346

Kalytė apie 3 m. amžiaus, rasta Belmonte. Labai miela, draugiška, ori, protinga kalytė. Rodos, labai gerai supranta, kur pateko ir kas gali atsitikti... Labai nori būti su žmogumi. Galėtų būti geriausias sargas ir draugas. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ši sveika, protinga, ori kalytė gali būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives kalytę į namus.

Reg. Nr. 350

Kalytė apie 2 m. amžiaus, rasta Sakališkių g. Tikra gražuolė, miela, meili mergytė. Labai liūdi narve, labai nori būti su žmogumi. Ji pasirengusi tapti geriausiu jūsų draugu. Ir labai laukia tikrų namų, kur ja rūpinsis, o ji atsidėkos meile ir ištikimybe. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ši kalytė gali būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives kalytę į namus ir ja rūpinsis.

Čilė

Apie 2 m. amžiaus. Atiduota šeimininko, kaip nebereikalinga. Išduota, kaip ir dauguma likimo draugų, žmogaus neatsakingumo ir beširdiškumo auka. Kalytė labai nusiminusi, nes jaučia, kur pateko. Labai laukia žmogaus, kuriam ištikimai tarnaus ir kurį mylės. Labai tikimės, kad šitą gražuolę parsives į namus žmogus, kuris jos niekada neišduos. Paskubėkite išgelbėti. Jei neras namučių, ši sveika kalytė gali būti užmigdyta. „Grindoje“ jos Reg. Nr. 360 (901).

Rudis

Apie 4 mėn. mažuliukas gražuoliukas šunelis. Nuostabiomis taškuotomis letenėlėmis, nuostabiu oranžiniu kailiuku. Labai draugiškas, pasirengęs laižyti iš dėkingumo rankas. Labai nori būti su žmogumi ir vizginti uodegytę. Galėtų būti puikus draugas ir palaikyti kompaniją einant pasivaikščioti. Narve būdamas liūdi ir labai laukia to žmogaus, kuris paims jį į savo namus, nes kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Šunelio Reg. Nr. 374.

Linda



Apie 7 mėn. patelė. Atvežta ir palikta, išduota, palikta likimo valiai. Kaip jaučiasi ši šunytė po tokios baisios išdavystės, nereikia rašyti, pasižiūrėkite į nuotrauką, į mažylės akis... Ši nuostabi kalytė taip sugniuždyta tokio buvusių šeimininkų beširdiškumo ir taip nusiminusi, o akytės sakyte sako: už ką? Graži, protinga, nuostabi kalytė labai laukia tų, kurie neišduos. Šiuo metu Linda uždaryta „Grindoje“ (L.Giros g.131, Vilniuje). Jos Reg. Nr. 363.

Reg. Nr. 368

Kalytė apie 2 m. amžiaus. Šunytė labai liūdi ir yra išsigandusi, guli prisispaudusi kampe, nes jaučia kur pateko... Labai rami, labai gero charakterio kalytė. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ši kalytė gali būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives šitą mažuliukę, išsigandusią kalytę į namus ir ja rūpinsis.

Reg. Nr. 367

Kalytė apie 7 mėn amžiaus. Nuostabaus grožio snukučiu, juodu blizgančiu kailiuku. Draugiška, gera. Labai nori būti su žmogumi. Nesipyksta su kitais šunimis. Galėtų būti geriausias sargas ir draugas. Šiuo metu šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ši sveika kalytė gali būti užmigdyta.

Pūkis

2 m. amžiaus šunelis. Išmestas kaip skudurėlis buvusių šeimininkų. Primena šiaurės meškiuką. Nepaprasto grožio kailiuku. Protingas, orus, tikras gražuolis. Labai ramaus būdo, sargus, geraširdis ir mielas, bus ištikimas draugas ir sargas. Šunelis stabilaus charakterio, draugiškas. Labai laukia naujų namų. Šiuo metu šis gražuoliukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives šį šunelį į namus. Jo Reg. Nr. 354.

Reg. Nr. 362

Kalytės apie 7 mėn. amžiaus. Mielos, draugiškos, smalsiukės. Labai nori draugauti su žmogumi, lakstyti kartu, eiti pasivaikščioti. Mažylės šiuo metu yra „Grindoje“ (L. Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šios dar sveikos ir guvios kalytės gali būti užmigdytos. Padėkite šioms mažylėms, suteikite joms namus. Parsiveskite mažą draugą, kuris visą gyvenimą bus jums dėkingas.

Reg. Nr. 361

Kalytė apie 2 m. amžiaus. Draugiška, miela, gera, trokšta būti prie žmogaus ir su žmogumi. Šiuo metu ši šunytė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši miela, rami, draugiška kalytė gali būti užmigdyta.

Litas

1 m. amžiaus terjeras. Šeimininkai apvilko Litą ir atnešė... į „Grindą“, kad šaltame dideliame narve 14 d. nesušaltų. Po 14 d., jei niekas šunelio nepaims, Litą sunaikins. Pateisinama? Kažin rūbelį grąžinti buvusiems „geradariams“ Lito šeimininkams? Labai norisi nusiųsti tiems, kurie tai padarė, šitą nuotrauką, kad visą gyvenimą į jų sąžines žiūrėtų nekalto pasmerkto gyvūnėlio akys. Žmogaus beširdiškumui nėra ribų... Šiuo metu šunelis yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Reg. Nr. 375.

Baris

8 m. amžiaus vokiečių aviganio mišrūnas. Barį išdavė po 8 metų. Baris nieko blogo nepadarė, paprasčiausiai tiek gyventi jam nulėmė jo visagalis šeimininkas. Baris labai geras, draugiškas, protingas šunelis, galės būti geru draugu ir sargu. Šiuo metu yra „Grindoje“ (L. Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis sveikas, sargus ir nepaprastai gražus šunelis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsives šunelį į namus. Bario Reg. Nr. 381.


KATYTĖS



Grytutė

Apie 2 m. katytė. Mažylė būdama narve labai stresuoja, jai labai reikia namučių, kuriuose būtų mylima. Šiuo metu ši mažylė yra „Grindoje“ . Jei neras namučių, ši sveika katytė gali būti numarinta. Grytutės Reg. Nr. 73. „Grinda“ įsikūrusi Vilniuje, L.Giros g. 131. Įstaigos telefonas – 273 61 88. Norėdami priglausti šią ar bet kurią kitą katytę, taip pat galite kreiptis į LGGD atstovę Katią (8 671 44584 ).

Garfildas Antrasis


Apie 3 su puse metų katinėlis. Ramus, mielas, tvarkingas, oranžiniu kailiuku katinukas. Garfildas Antrasis atsargus katinėlis, nes neturėjo galimybės patikėti, kad pasaulyje yra ir gerų žmonių. Niekas juo nesirūpino. Šiuo metu šis gražuolis yra „Grindoje“. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks katinėliui namučius ir padės jam patikėti, kad galima gyventi ir kitaip: turint gerus šeimininkus, kurie neišduos, kurie suteiks šilumą ir meilę. Garfildo Antrojo Reg. Nr. 71.




Vanilė

Apie pusantrų metų katytė. Labai rami, tvarkinga, meili, miela, gero būdo. Mažylė laukia nežinioje stebuklo, nes tik stebuklas gali padėti šiai gražuolei ištrūkti iš šalto narvo ir vėl džiaugtis pavasarine saulute. Labai tikimės, kad toks stebuklas įvyks ir atsiras žmogus, kuris leis, kad šios gražuoliukės akytės matytų saulutę. Padėkite jai ir padarysite stebuklą. Mažutė šiuo metu yra „Grindoje“. Katytė tvarkinga ir draugiška. Reg. Nr. 93.

Mažylis

Mažyliui labai nepasisekė – mirė jo šeimininkai (gal visi mirė???) nes jis liko nebereikalingas. Katinukui nebeliko namuose vietos, jis buvo atvežtas į „Grindą“ ir paliktas likimo valiai. Katinėlis tvarkingas, išauklėtas, ramus, meilus. Jam labai reikia namų, nes atsidūręs šaltame narve katinėlis gali peršalti ir susirgti. Tikimės, kad stebuklas įvyks ir atsiras žmogus, kuris parsineš mažylį į savo namus. LGGD Vilniaus skyrius parems šio mažylio sterilizaciją. Reg. Nr. 74.


Rina

Rina – apie 5 su puse mėn. jaunutė katytė. Rami, meili, draugiška murkiukė. Turiu nuostabius ūsus ir baltą uodegos galiuką. Mažylė labai laukia namų, kuriuose taps labai mylimu šeimos nariu. Rinai labai reikia tikrų namų, nes šiuo metu ši gražuoliukė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši meili katytė gali būti numarinta. Katytė tvarkinga ir draugiška. Reg. Nr. 64.

Perlas

Perlas – apie pustrečių metų katinėlis. Truputį išsigandęs, bet labai laukia mylinčių šeimininkų ir šiltų namučių, kad galėtų patikėti, jog yra ir gerų žmonių šitame pasaulyje. Šiuo metu šis katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių, taip ir šito mažyliuko gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylį į savo namus. Reg. Nr. 90.

Paris

Paris – pustrečių metų amžiaus katinėlis. Ramus, labai švelnus, kantrus, meilus katinukas. Labai gražaus rainumo su juokingai juodu uodegos galiuku. Draugiškas ir mielas, tikras gerumo įsikūnijimas. Meiliai murktų ant kelių naujiems šeimininkams. Šiuo metu katinukas yra „Grindoje“. Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas. Katinėlio Reg. Nr. 91.

Vakarė

Apie 1 m. jaunutė juodutė katytė. Mažylė taip susigūžus, kad tik smaragdinės akytės žiba. Truputį išsigandusi, bet labai meili ir draugiška katytė. Šiuo metu ši gražuolė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši meili katytė gali būti numartinta. Tikimės, kad stebuklas įvyks ir atsiras žmogus, kuris parsineš mažylę į savo namus. Katytei labai reikia šilumos, o ne šalto narvo. Vakarės Reg. Nr. 88.

Mona


Apie pustrečių metų amžiaus katytė. Išsigandusi piktų žmonių, katytė labai laukia savo naujų namučių. Šiuo metu ši katytė yra „Grindoje“. Kaip ir visų čia patekusių mažylių, taip ir šitos katytės gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ji gali būti numarinta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylę į savo namus ir leis patikėti, kad yra ir gerų žmonių. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. Monos Reg. Nr. 97.



Jūratė ir Kastytis

Apie 6 su puse mėnesių amžiaus broliukas ir sesutė. Meilūs, draugiški, ramūs, kantrūs ir, rodos, nenorintys kristi niekam į akis. Labai geri, meilūs katinukai. Šiuo metu broliukas su sesute yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šie meilūs padarėliai gali būti užmigdyti. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš Jūratę ir Kastytį į savo namus. Katinėlių Reg. Nr. 92.

Ruzveltas

Ruzveltas apie dvejų su puse metų jaunas katinėlis. Trupučiuką išsigandęs, bet labai laukia mylinčių šeimininkų ir šiltų namučių, kad galėtų patikėti, jog yra ir gerų žmonių šitame pasaulyje. Šiuo metu šis katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių, taip ir šito mažyliuko gyvenimo laikrodis tiksi. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš Ruzveltą į savo namus. Reg. Nr. 103.

Solė

Solė apie ketverių su puse metų katytė. Rami, švelni, tvarkinga mažylė. Šis grožis uždarytas šaltam „Grindos“ narve (L.Giros g. 131, Vilnius), kur gali susirgti. Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuriam kris į akis šitas grožis ir parsineš mažylę į savo namus bei išgelbės nuo sunaikinimo. LGGD Vilniaus skyrius padės Solę sterilizuoti ir paskiepyti. Solės Reg. Nr. 110.

Gustas

Apie trejų su puse metų katinėlis. Ramus, labai švelnus, kantrus, meilus, tvarkingas, juodo kailiuko savininkas. Šiuo metu šis katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks katinukui jaukius namučius. LGGD Vilniaus skyrius padės katinuką kastruoti ir paskiepyti. Gustuko Reg. Nr. 95.

Bardas

Apie 7 m. amžiaus katinėlis. Labai gražaus kailiuko, gelsvų akyčių savininkas. Išsigandęs piktų žmonių, katinėlis labai laukia savo naujų namučių. Šiuo metu šis katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių, taip ir šito mažyliuko gyvenimo laikrodis tiksi. Bardo Reg. Nr. 106.

Lapius

Lapius apie ketverių su puse metų. Truputį drovokas, baikštokas, bet pajutęs žmogaus šilumą ir meilę atsigaus ir supras, kad ne tik blogieji dvikojai vaikšto šita žeme. Katinėlis tvarkingas ir mielas. Katinėlis labai labai laukia šiltų namučių. Šiuo metu šis katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylį į savo namus. LGGD Vilniaus skyrius parems šio mažylio kastraciją. Lapiuko Reg. Nr. 105.

Fėja

Apie 6 mėn. visai dar jaunutė katytė. Buvo rasta Pikeliškių k. Labai miela, jauki, švelni, tvarkinga. Turi nuostabias užburiančias samanines fėjos akytes... Šitos akytes labai laukia žmogaus, kuris ištrauks mažylę iš šalto narvo (L.Giros g. 131, Vilnius) ir padovanos jaukius namučius, nes jei neras namučių, šios nuostabios samaninės akytės gali niekada nebepamatyti saulutės. Tikimės, kad atsiras žmogus, kurį pakerės Fėjos akių grožis ir parsineš mažylę į savo namus. Fėjos Reg. Nr. 130.

Mona





Apie 1 m. jaunutė juodutė katytė. Mažylė taip susigūžus, kad tik smaragdinės akytės žiba. Truputį išsigandusi, bet labai meili ir draugiška katytė.Šiuo metu ši gražuolė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši meili katytė gali būti užmigdyta. Tikimės, kad stebuklas įvyks ir atsiras žmogus, kuris parsineš mažylę į savo namus. Katytei labai reikia šilumos, o ne šalto narvo. Monos Reg. Nr. 126.






Viltė ir Meilė

Apie ketverių su puse mėnesių jaunutės katytės, gražuolės sesytės. Viltė truputį net garbiniuotu juodai baltu kailiuku. Didžiulėm smaragdinėm akytėm ir rašaluota burnyte. Išsigandusi mažylė, tačiau labai laukia namučių, kur bus mylima. Meilė – juodas pūkuotukas glaudžiasi kampelyje. Jei ne žibančios akytės, sunku būtų ir pastebėti mažylę. Sesutėms labai reikia tikrų namų, nes šiuo metu šios gražuoliukės yra „Grindoje“. Viltės ir Meilės Reg. Nr. 119.

Meškytė

Meškytė – apie 1 m. amžiaus katytė. Tikra gražuolė su labai įdomiai nuspalvintu apdaru. Katytė truputį išgąsdinta, suprantama, nes neturėjo progos pajusti žmogaus meilės. Labai norisi, kad katytė pagaliau surastų šiltus ir jaukius namučius. Šiuo metu ši mažylė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši katytė gali būti užmigdyta arba sunkiai susirgti. Katytės Reg. Nr. 143.

Elzytė



Apie pustrečių metų amžiaus katytė. Gražuolė su baltu apdarėliu, išmargintu oranžiniais ir juodais lopiniukais. Rami, jauki, miela katukė smaragdinėmis akytėmis. Šiuo metu ši mažylė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kur gali būti užmigdyta arba gali susirgti. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris neleis, kad tai įvyktų. Elzytės Reg. Nr. 126.

Sera

Nuostabi katytė, labai meili ir draugiška, jaunutė. Net pasilenkusi žiūri pro grotas, gal pamatys saulutę... Tikras meilumo įsikūnijimas. Sera labai graži katytė, turi nuostabų rainą kailiuką. Šiuo metu ši mažylė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši sveika ir guvi katytė gali būti užmigdyta arba gali susirgti. Tik stebuklas gali padėti šitai mažylei. Labai tikimės, kad tas stebuklas atsiras žmogus pavidalu, kuris parsineš mažylę į namus. Seros Reg. Nr. 132.

Nobelis

Apie pusantrų metų amžiaus katinukas (dešinėje). Labai gražiu baltu su šviesiai ir tamsiai pilku rainumu kailiuku ir žolės žalumo akytėmis. Mielas katinukas, mėgsta papozuoti ir labai laukia, kada gi kas nors jį paglostys. Smalsus ir guvus katulis. Šiuo metu šis gražuoliukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis sveikas ir guvus katinėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks namučius. Nobelio Reg. Nr. 122.

Verdis

Apie 3 m. katinukas. Katinėlis išsigandęs ir baikštokas. Savaime suprantama, mažylis nepatyrė savo gyvenime meilės. Tačiau jis mažas, o mes esame tam, kad rūpintumėmės pačiais mažiausiais. Šiuo metu šis gražuolis katinėlis yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks katinukui namučius ir padės jam patikėti, kad galima gyventi ir kitaip: turint gerus šeimininkus, kurie neišduos, kurie suteiks šilumą ir meilę. Verdžio Reg. Nr. 128.

Saulius


Apie 3 m. katinėlis. Nuostabiu oranžiniu kailiuku, oranžine nosyte ir gintarinėmis akytėmis. Labai mielas, jaukus, orus, meilus, draugiškas ir tvarkingas katinėlis. Šiuo metu šis oranžinis gražuolis katinėlis yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis sveikas katinėlis gali būti užmigdytas arba susirgti. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks katinukui namučius. Sauliaus Reg. Nr. 129.

Laimutė ir Virgutė

Apie 11 mėn. jaunutės katinukės sesutės, truputį išsigandusios ir taip susispaudusios, kad antros sesutės net nematyti. Juodai balto kailiuko, per Laimutės nosytę lyg baltas takelis nubėgęs. Šiuo metu sesutės yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šios sveikos katytės gali būti užmigdytos arba gali susirgti. Sesučių Reg. Nr. 162.

Viltis ir Meilė

Apie 6 mėn. amžiaus jaunutės, draugiškos ir mielos sesutės. Gražiai nuspalvintais kailiukais. Meilė – baltai pilku apdarėliu – kuklesnė, o Viltis – smalsiukė baltai oranžiniu kailiuku – eina prašyt, kad pasiimtų kas nors iš narvo, už save ir už sesutę. Jos gimė ten, kur gyvena nemylintys gyvūnų (Rodūnės g. 11)... todėl jos atsidūrė Grindoje (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šios sveikos ir jaunutės katytės gali būti užmigdytos arba gali susirgti. Sesučių Reg. Nr. 134.

Rapolas

Apie 3 m. amžiaus katinėlis. Katinėlis išsigandęs ir baikštokas. Mažyliui labai nepasisekė, kad gimė ten, kur gyvena nemylintys gyvūnų (Rodūnės g. 11), todėl jis atsidūrė „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis sveikas katinukas gali būti užmigdytas arba gali susirgti. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks katinukui namučius. Rapolo Reg. Nr. 138.

Grantas

Apie 2 m. amžiaus katulis. Truputį išsigandęs ir baikštukas. Taip palenkęs galvytę, kad tik baltas takutis per nosytę matosi kaip bėga. Šiuo metu šis katinėlis yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis sveikas katinėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks katinukui namučius ir padės jam patikėti, kad galima gyventi ir kitaip: turint gerus šeimininkus, kurie neišduos, kurie suteiks šilumą ir meilę. Katinėlio Reg. Nr. 140.

Mirka


















Jaunutė katytė. Mažulytei taip šalta narve ir baisu, kad tik smaragdinės akytės blizga. Mažylės atsikratė kaip nereikalingo daikto, kaip skuduriuko. Mirka turėjo namus, kuriuose ji tapo nebereikalinga. Tai labai gera, naminukė, tvarkinga ir meili katytė, kuriai nepasisekė, nes buvusiems šeimininkams visiškai nerūpi, kad katytė gali susirgti ir bus numarinta. Žmogaus žiaurumui ir abejingumui nėra ribų... Mažylė labai meili, labai nori būti mylima. Mirkos Reg. Nr. 158.





Eva

Apie 5 mėn. amžiaus jaunutė katytė. Labai miela, jauki, švelni. Šis grožis uždarytas šaltam „Grindos“ narve (L.Giros g. 131, Vilnius), kur gali susirgti. Katytė šildosi sulindusi į kartoninę dėžutę ir laukia... žmogaus, kuris ją parsineš namo. Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuriam kris į akis šitas grožis ir parsineš mažylę į savo namus bei išgelbės nuo sunaikinimo. Evos Reg. Nr. 182.

Mėlynė

Apie 4 m. amžiaus siamo katytė, rasta Tuskulėnų g. Nuostabiu kakavos su pienu spalvos kailiuku, mėlynomis akytėmis. Ši gražuolė tikrai verta turėti namus, kuriuos tikrai papuoš savo buvimu. Šiuo metu ši mažylė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ši sveika katytė gali būti užmigdyta arba susirgti Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris neleis, kad tai įvyktų. Mėlynės Reg. Nr. 179.

Kreola

Apie 4 m. katytė. Miela, meili, draugiška, labai naminė murkiukė. Aukso spalvos akytėmis. Labai nori eiti prie žmogaus ir būti glostoma. Kreola šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g.131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ši sveika katytė gali būti užmigdyta arba gali susirgti. Neleiskite, kad šitos akytės niekada nebepamatytų saulutės, parsineškite mažylę į namus, išgelbėkite ją. Kreolos Reg. Nr. 168

Adelė

Katytė apie 3 m. amžiaus, nuostabiu baltu seilinuku, letenėles apsimovusi baltomis pirštinaitėmis, žiba smaragdinėmis akytėmis. Labai meili, tvarkinga, miela. Šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši meili katytė gali būti užmigdyta arba susirgti. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylę į savo namus. Adelės Reg. Nr.169.

Rustė

Apie 4,5 m. katytė. Turi labai gražų oranžinį ir baltą kailiuką. Didelėmis, medaus spalvos akytėmis katytė prašyte prašo, kad kas nors ją išgelbėtų. Šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ši sveika katytė gali būti užmigdyta arba gali susirgti. Neleiskite, kad šitos akytės niekada nebepamatytų saulutės, parsineškite mažylę į namus, išgelbėkite ją. Rustės Reg. Nr. 170.

Mėja Otilija

Apie 4 m. amžiaus katytė. Rami, draugiška, miela, naminukė, tvarkinga. Mažylei nepasisekė, nes jos šeimininkė... laukiasi. Todėl katytė tapo nebereikalinga, paprasčiausiai nusibodo kaip žaisliukas. Katytei nebeliko vietos. Ir nesvarbu, kad mažylė turi širdutę, kad mažylei narve šalta ir baisu. Norisi paklausti tos, kuri taip padarė: ar pasmerkdama vieną gyvybę ir laukdamasi kitos ji supranta, ką padarė? Mažylė nekalta ir pasmerkta. Būdama šaltame „Grindos“ narve ji gali susirgti, gali būti užmigdyta.

Apelsinas

Apie 4 m. katinukas. Oranžinis gražuolis medaus spalvos akytėmis. Ramus, tvarkingas. Trupučiuką išsigandęs, bet labai laukia mylinčių šeimininkų ir šiltų namučių, kad galėtų patikėti, jog yra ir gerų žmonių šitame pasaulyje. Šiuo metu katinukas yra „Grindoje“. Kaip ir visų čia patekusių mažylių, taip ir šito mažyliuko gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šis mielas padarėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylį į namus. Apelsino Reg. Nr. 172.

Simba

Apie pusantrų metų katytė. Labai graži, oranžiniu kailiuku, tvarkinga, meili, naminukė. Buvę šeimininkai. nusprendė, kad daugiau šitai katytei gyventi nebereikia, todėl numetė likimo valiai į „Grindą“. Katytei persikraustyti į šaltą narvą iš šiltų namų yra tikra mirtis, ji gali susirgti ir iš tokios gražuolės virsti kenčiančiu iš skausmo padarėliu. Mažylė labai laukia namų, kuriuose ji nebus nereikalingu daiktu, o taps mylimu šeimos nariu. LGGD Vilniaus skyrius parems jos sterilizaciją.

Voveriukė

Apie 11 mėn. amžiaus jaunutė, rami, tvarkinga, meili katytė. Katytė gerutė, labai įdomiu pusiau ilgu oranžiškai rainu kailiuku, panaši į voverytę. Namuose ši katytė pavirs į nuostabaus grožio katinukę. Voveriukė šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši meili katytė gali būti numarinta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylę į savo namus. LGGD Vilniaus skyrius parems šios mažylės sterilizaciją. Reg. Nr. 196.

Išdykėlė

Apie 1 m. amžiaus katytė. Truputį išsigandusi, bet labai meili ir draugiška mažylė. Bando slėptis nuo nežinomo likimo kaip tik išmano... Labai tikimės, kad stebuklas įvyks ir atsiras žmogus, kuris leis, kad šios gražuoliukės akytės matytų saulutę. Išdykėlė šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši meili katytė gali būti užmigdyta. LGGD Vilniaus skyrius parems šios mažylės sterilizaciją. Reg. Nr. 197

Bagis

Pusantrų metų katinėlis. Jaunutis, smalsutis, naminukas, labai jaukus, draugiškas, tvarkingas, mielas murkliukas. Meiliai murks ant kelių. Pateko čia, nes tapo nebereikalingas buvusiems šeimininkams. Šiuo metu šis katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks katinukui jaukius namučius ir jo niekada neišduos pasmerkdamas kalinio daliai. LGGD Vilniaus skyrius parems šio katinėlio sterilizaciją. Katinėlio Reg. Nr. 194.

Amelija

Apie 11 mėn. rusų melsvųjų veislės mišrūnytė, jaunutė katytė, nuostabiu baltu seilinuku, puošniais baltais ūsais ir melsvu apdarėliu panelė. Letenėlės apmautos baltomis pirštinaitėmis. Labai meili, tvarkinga, miela. Šis meilumo įsikūnijimas šiuo metu yra „Grindoje“. Jei neras namučių, ši meili katytė gali būti užmigdyta arba gali susirgti. Katytė tvarkinga ir draugiška. LGGD Vilniaus skyrius parems šios mažylės sterilizaciją. Reg. Nr. 202.

Deimantė

7 mėn. amžiaus jauna, labai rami, tvarkinga, jauki, naminukė. Nuostabiomis pavasariško žalumo akytėmis ir rašaluota nosyte. Palikta šeimininkų „Grindoje“ likimo valiai, ši mažylė labai liūdi ir laukia naujų namučių, kuriuose jai bus saugu ir ramu. Kaip ir visų čia patekusių mažylių, gyvenimo laikrodis tiksi. Neleiskite, kad šitos akytės niekada nebepamatytų saulutės, parsineškite mažylę į namus, išgelbėkite ją. LGGD Vilniaus skyrius parems sterilizaciją. Deimantės Reg. Nr. 203.

Bitė

Apie pustrečių metų katinukė. Šiuo metu mažylė nėščia, todėl jai labai pavojinga likti šaltame narve ir ten susilaukti vaikučių. Miela, rami ir truputį išsigandusi rainiukė. Mažylė labai nuliūdusi, nuleidusi galvytę ir tik nuo mūsų priklauso, ar mažylė bus išgelbėta. Labai tikimės, kad toks stebuklas įvyks ir atsiras žmogus, kuris leis, kad šios gražuoliukės akytės matytų saulutę. Padėkite jai ir padarysite stebuklą: išgelbėsite mamytę ir jos vaikučius. Jos Reg. Nr. 199.

Selma

Apie pusantrų metų amžiaus marmurinio kailiuko, auksinio atspalvio akytėmis katytė. Mažylė išsigandusi, todėl ir susigūžusi iš baimės, kad uždaryta šaltame narve. Selma išsigandusi, bet labai miela katytė. Šiuo metu ši gražuolė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši katytė gali būti užmigdyta arba gali susirgti. Tikimės, kad stebuklas įvyks ir atsiras žmogus, kuris parsineš mažylę į savo namus. LGGD Vilniaus skyrius parems sterilizaciją. Selmos Reg. Nr. 126.

Melsvis

11 mėn. amžiaus rusų melsvųjų veislės mišrūnas. Jaunas, išsigandęs katinėlis. Mažylis stresuoja, nes pateko į šaltą „Grindos“ narvą. Baltu seilinuku, baltomis kojinytėmis, melsvu kailiuku, su baltu rėželiu ant nosytės. Labai gražus mielas katinukas, kuriam labai labai reikia mylinčių namų. Kaip ir visų čia patekusių mažylių, taip ir šito mažyliuko gyvenimo laikrodis tiksi. LGGD Vilniaus skyrius parems šio katinėlio kastraciją. Melsvio Reg. Nr. 198.

Patrikas

Apie 2 m. amžiaus katinėlis. Geruolis, ramumo įsikūnijimas, švelnus, mielas ir meilus katinukas. Šiuo metu šis katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš šį oranžinį mažylį į savo namus. Tai tikrai labai ramus ir mielas katinėlis. LGGD Vilniaus skyrius parems šio mažylio kastraciją. Patriko Reg. Nr. 141.

Ciceronas

Apie 3 m. amžiaus oranžiniu kailiuku katinėlis. Orus, ramus, mielas, tvarkingas, meilus. Šiuo metu katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Labai laukia mylinčių šeimininkų ir šiltų namučių, kad galėtų patikėti, jog yra ir gerų žmonių šitame pasaulyje. Jei neras namučių, šis mielas padarėlis gali būti užmigdytas arba susirgti. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylį į savo namus. Cicerono Reg. Nr. 200.

Markizas

Apie 2,5 m. amžiaus katinėlis .Labai gražaus raino kailiuko savininkas. Truputį drovokas, baikštokas, bet pajutęs žmogaus šilumą ir meilę atsigaus ir supras, kad ne tik blogieji dvikojai vaikšto šita žeme. Katinėlis tvarkingas ir mielas. Katinėlis labai labai laukia šiltų namučių. Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylį į savo namus. LGGD Vilniaus skyrius parems šio mažylio kastraciją. Markizo Reg. Nr. 216.

Portas ir Atas

Apie 4 m. katinukai. Katinukai ramūs, tvarkingi rainiukai. Mažyliai stresuoja būdami narve, nes jaučia, kur pateko... Padėkite mažyliams ištrūkti iš šalto „Grindos“ narvo (L.Giros g. 131, Vilnius). Mažyliai labai laukia mylinčių žmonių. LGGD Vilniaus skyrius parems šių mažylių kastraciją. Katinukų Reg. Nr. 217 ir 218.

Malta

Apie 1,5 m. amžiaus juodo kaip naktis kailiuko ir žalsvų su gintariniu atspalviu akyčių savininkė. Mažylė tvarkinga, rami, miela. Truputį išsigandusi ir stresuoja būdama narve (L.Giros g. 131, Vilnius). Malta labai laukia šiltų ir mylinčių namučių. Neleiskite jos sunaikinti. LGGD Vilniaus skyrius parems šios mažylės sterilizaciją. Katytės Reg. Nr. 212.

Lakis

Apie 2,5 m. amžiaus katinėlis. Ramus, mielas, tvarkingas. Išsigandęs piktų žmonių, katinėlis labai laukia savo naujų namučių. Šiuo metu šis katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių, taip ir šito mažyliuko gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylį į savo namus. LGGD Vilniaus skyrius padės katinėlį kastruoti. Lakio Reg. Nr. 215.

Cezarija

Apie 1,5 m. katytė. Gražaus visiškai juodo kailiuko ir gintarinių akyčių savininkė. Tvarkinga, rami, truputį išsigandusi šalto „Grindos“ narvo. Šiuo metu ji „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius) šaltame narve gali susirgti ir bus sunaikinta. Išgelbėkite mažylę ir padovanokite jai namų šilumą. Cezarija laukia stebuklo... Katytės Reg. Nr. 211.

Rafaelis

Apie 2,5 m. amžiaus katinėlis. Turi nuostabų tamsiai pilkai rainą su baltu kailiuką ir smaragdines akytes. Ramus, kantrus, truputį išsigandęs ir stresuojantis, nes šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas arba susirgti. Labai tikimės, kad atsiras žmogus, kuris neleis, kad tai įvyktų. LGGD Vilniaus skyrius parems šio mažylio kastraciją. Rafaelio Reg. Nr. 224.

Romeo

Apie 2,5 m. amžiaus katinėlis. Oranžiško rainumo kailiuko ir gintarinių akyčių savininkas. Ramus, tvarkingas, mielas. Šiuo metu šis katinukas yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis meilus padarėlis gali būti užmigdytas arba susirgti. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris parsineš mažylį į savo namus. LGGD Vilniaus skyrius parems šio mažylio kastraciją. Romeo Reg. Nr. 223.

Viktorija

Apie 1 m. amžiaus jaunutė katytė. Mažylė labai miela, tvarkinga. Katytė labai verkia būdama narve. Kas buvo „Grindoje“, sakė, kad katukė nepaliaujamai kniaukia. Viktorija labai meili katytė. Padėkite jai. Katytė gali susirgti. Jos Reg. Nr. 225.

Toša

Apie 12 mėn. katinėlis. Ramus, nebailus, gražus jaunas katinėlis. Labai laukiame žmogaus, kuris ištrauks Tošą iš šalto narvo. Padėsime kastruoti mažylį ir paskiepyti. Tošos Reg. Nr. 213.

Kimora

Apie 12 mėn. tvarkinga, rami, baikšti katytė, nes labai stresuoja šaltam narve ir laukia Jūsų pagalbos. Pažiūrėkite, kaip ji žiūri jums į akis... LGGD Vilniaus skyrius padės katytę paskiepyti ir sterilizuoti. Kimoros Reg. Nr. 214.

Rytas

Apie 11 mėn. amžiaus katinukas, tvarkingas, ramutis, draugiškas. Labai stresuoja šaltame narve. Kažkam jis galėtų būti geras draugas, tikėkimės, šis žmogus ateis ir ištrauks vargšelį iš šalto narvo. Ryto Reg. Nr. 226

Natėja

Apie 12 mėn. nuostabaus juodo kaip derva, puraus ir žvilgančio kailiuko savininkė. Miela, draugiška, tvarkinga, smalsi mažylė. Paskubėkite ją išgelbėti, nes mažutė būdama šaltame „Grindos“ narve (L.Giros g. 131, Vilnius) gali susirgti ir būti numarinta. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. Natėjos Reg. Nr. 227.

Izidė

Apie 12 mėn. nepaprasto grožio jaunutė juodu kaip naktis kailiuku katytė. Tikra Egipto Mau katės kopija, didelėmis stačiomis ausimis ir žaliomis akytėmis. Rami, miela, draugiška, ori katinukė. Labai tikimės, kad toks stebuklas įvyks ir atsiras žmogus, kuris išgelbės šitą Egipto gražuolę. Mažutė šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši meili katytė gali būti užmigdyta arba susirgti. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. Iridės Reg. Nr. 22

Iridė

Apie 12 mėn. jaunutė sidabriškai pilkos spalvos kailiuku. Ši gražuolė tikrai verta turėti namus, kuriuos papuoš savo buvimu. Iridė draugiška, tvarkinga ir miela katytė. Šiuo metu ši mažylė yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, ši sveika katytė gali susirgti ir būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris neleis, kad tai įvyktų. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. Iridės Reg. Nr. 2

Taletė

Apie 6 mėn. mažuliukas oranžinis nuostabaus grožio gyvybės kamuoliukas. Mažylės kailiukas švytėte švyti, o akytės gintaro spalvos liūdnos liūdnos... mažylė net prisispaudusi prie skardos iš tos didelės baimės ir žmonių piktumo. Padėkite mažutei jaunutei katinukei iš čia ištrūkti, nes mažylė gali susirgti ir bus numarinta. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. Taletės Reg. Nr. 229.

Kamira

Apie 4 m. rami, tvarkinga katytė.Tikra gražuolė su labai įdomiai nuspalvintu apdaru. Truputį išgąsdinta, suprantama, nes neturėjo progos pajusti žmogaus meilės. Labai norisi, kad katytė pagaliau surastų šiltus ir jaukius namučius. Jei neras namų, ji gali būti užmigdyta arba susirgti. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris neleis, kad tai įvyktų, ir Kamira dar ilgai galės džiuginti savo buvimu ją priglaudusius žmones. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. Reg. Nr. 231.

Nikutis

Apie 5 mėn. visai dar vaikelis katinėlis. Mažylis labai draugiškas, murkia be perstojo, kiša pro grotas letenėles, tiesiog maldauja būti išgelbėtas. Mažutis ir bejėgis prieš žymiai didesnius už jį. Šis katinukas šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Kaip ir visų čia patekusių mažylių, taip ir šito mažyliuko gyvenimo laikrodis tiksi. Jei neras namučių, šis nekaltas padarėlis gali būti užmigdytas arba susirgti. Padėkite jam. Nikučio Reg. Nr. 233.

Selena

Apie 12 mėn. jaunutė rami, tvarkinga, jūros spalvos akytėmis. Mažylė būdama narve labai stresuoja, jai labai reikia namučių, kuriuose būtų mylima. Pati katytė mažutė, jauki, turi nepaprastai gražų kailiuką, tačiau labai liūdi ir spraudžiasi į kamputį. Labai tikimės, kad šitą mažylę pastebės žmogus, kuris išgelbės ją nuo sunaikinimo, ir mažylė vėl galės džiaugtis saulute. Šiuo metu ši mažylė yra „Grindoje“. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. Selenos Reg. Nr. 235.

Kreta

Apie 12 mėn. jaunutė, norvegų miškinės katės kraujo turinti mažylė. Jauki, miela, tvarkinga, rami ir gera katytė. Mažylė stresuoja būdama narve, todėl tupi susigūžusi ir išsigandusi. Tačiau labai laukia namučių, kuriuose bus mylima ir glostoma, o pati katinukė atsidėkos murkimu. Kreta šiuo metu yra „Grindoje“. Ten ši sveika katytė gali susirgti ir būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks Kretai namučius. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. 

Tėja

Apie 12 mėn. jaunutė, norvegų miškinės katės kraujo turinti katytė. Miela, tvarkinga, rami ir gera katytė. Tėja labai laukia namučių, kuriuose bus mylima ir glostoma, o pati katinukė atsidėkos murkimu. Šiuo metu yra „Grindoje“ (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, ši sveika katytė gali susirgti ir būti užmigdyta. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks Tėjai namučius. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. Tėjos Reg. Nr. 237.

Krimas

Apie 11 mėn. jaunutis rainiukas. Ramus, tvarkingas, mielas, tik truputį išsigandęs ir stresuojantis šaltame „Grindos“ narve (L.Giros g. 131, Vilnius). Jei neras namučių, šis sveikas katinėlis gali susirgti ir būti užmigdytas. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks katinukui namučius, šilumą ir meilę. LGGD Vilniaus skyrius padės katinėlį kastruoti ir paskiepyti. Krimo Reg. Nr. 240.

Natas

Apie 1,5 m. ramus, mielas katinėlis. Nuostabiu kailiuku ir pavasario žolės žalumo akytėmis, kurios labai nori išvysti saulutę. Natas atsargus katinėlis, nes neturėjo galimybės patikėti, kad pasaulyje yra ir gerų žmonių. Šiuo metu jis „Grindoje“. Tikimės, kad atsiras žmogus, kuris suteiks katinukui namus ir padės jam patikėti, kad galima gyventi ir kitaip: turint gerus šeimininkus, kurie neišduos, kurie suteiks šilumą ir meilę. LGGD Vilniaus skyrius padės katinėlį kastruoti ir paskiepyti.

Katinukas Beliašikas

5 mėn amžiaus. Mielas, meilus, draugiškas, žaismingas, balto puraus kailiuko su kremine kepuryte. Katinukas laukia mylinčių šeimininkų.




Lukša ir Nikita

3 mėn. katinukai (yra mergytė ir berniukas) tvarkingi, naminukai, draugiški, žaismingi, myli vaikus. Dovanojami atsakingiems ir mylintiems šeimininkams.






















































































































































BEGLOBIAI GYVŪNAI IEŠKO NAMŲ

Sekėjai

Puslapiai

Muzika

MŪSŲ PUSLAPYJE LANKĖSI