2010 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

MŪSŲ GYVENTOJAI IEŠKANTYS NAMŲ








DOVANOJAMAS GYVŪNAS









Luna


7 metų patelė. Sargi, draugiška, mielai laksto po laukus. Visus nepažįstamus aploja: tiek žmones, tiek šunis. Kailis šokoladinis. Sterilizuota. Dėl šio ir kitų šunelių kreiptis į LGGD atstovę Rūtą, tel. 8 686 57137. Visi jie priglausti Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus gyvybės vagonėliuose, įsikūrusiuose savivaldybės įmonės „Grinda“ teritorijoje (L.Giros 131, Vilnius).



Pienė


Pienė – 4 metų kalytė, tiesiog žavus šuo!! Žmogaus draugija jai svarbi kaip oras. Sunku dalintis dėmesiu su kitais šunimis, tačiau kuo daugiau glostančių rankų aplinkui, tuo smagiau.


Naida


Taip pat „Grindos“ išbandymus ištvėrusi ir išgelbėta kalytė. Labai energinga, labai draugiška ir paklusni. Amžius – maždaug 2 metai. Draugiška su žmonėmis ir su kitais šunimis. Mielai dūksta pusnyse. Jai irgi, kaip ir visiems vagonėlių gyventojams, labai reikia nuolatinių naujų namų.

Trolė


Draugiška 6 metų kalytė. Labai nori būti prie žmogaus (kaip ir visi baimės patyrę jos kaimynai). Visada trokšta būti paglostyta. Storas kailis, galėtų gyventi lauke. Ji seniai nejautė normaliai šalia savęs ramiu balsu kalbančio žmogaus, tačiau meilė ir rūpesnis atvers jai širdį į kitokį pasaulį. Paskiepyta nuo pasiutligės.


Prima




Apie 3 metų kalytė, kurią į „Grindą“ buvo atidavęs į užsienį vykęs jaunuolis. „Grindoje“ ji buvo labai išsigandusi, atrodė, kad jau neištemps karantino laikotarpio, tačiau jai pavyko. Iki šiol bailutė, tačiau draugiška ir meili.

Tigra

Tigra – apie 5 metų amžiaus. Skiepyta. Draugiška, bet į žmogų dar žiūri nedrąsiai, prisibijodama. Mėgsta paloti ant kitu šunų, tačiau sutaria. Mielai būna lauke.


Antroji sesutė


Viena iš „grindinukių“ sesučių, maždaug 3 mėn amžiaus. Daugiausia iš visos trijulės reikalauja dėmesio, nori būti su žmogum, labai džiaugiasi, kai ją pakalbini, paglostai. Augs vidutinio ūgio. Suduoti vaistai nuo kirminų, išnaikintos blusos. Mažylė labai laukia savo šeimininkų!

Tuti

Vidutinio ūgio 1 metų kalytė. Skiepyta. Žaisminga, draugiška, labai veržli, entuziastinga, norinti tyrinėti aplinką. Nesipyksta su niekuo. Džiaugiasi žmonėmis ir šunimis, ir sniegu, ir viskuo. Nori lakstyti ir dūkti. Labai laukia jūsų meilės ir namų. Dėl šio ir kitų šunelių kreiptis į LGGD atstovę Rūtą, tel. 8 686 57137. Visi jie priglausti Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus gyvybės vagonėliuose, įsikūrusiuose savivaldybės įmonės „Grinda“ teritorijoje (L.Giros 131, Vilnius).


Rėja


Ši puiki trijų spalvų ir vos 2 mėn. mergytė ieško naujų, atsakingų ir mylinčių šeimininkų, kurie nepaliktų jos prie tvoros. Kaip ir visiems mažyliams, Rėjai dabar norisi dėmesio, žaidimų ir ramaus miego. Kalytė jau gavusi vaistų nuo kirminų, laukia skiepų ir bus dovanojama žmonėms, sutiksiantiems ją ateityje sterilizuoti. Kalytė šiuo metu yra pas laikiną globėją. Su ja galite susisiekti telefonu 8 652 64836 arba el. paštu nele.ch@gmail.com.

Apuokės


Šias mažyles vadiname Apuokėmis arba Akiniuotomis, nes labai jau panašiai atrodo. 4 mėnesių patelės pakliuvo pas mus prieš Mino koncertą, padovanoti per renginį nepavyko, tai mažylės apsistojo vagonėliuose. Joms labai reikia namučių, augs tikriausiai nelabai didelės. Šią savaitę paskiepysime ir galėtų jau keliauti į šiltas ir mylinčias rankas.

Mucha

Mucha – 4 metų kalytė. Nuostabaus charakterio: paklusni, rami, draugiška, namuose tyliai guli savo kamputyje, bet vos užkalbinta atgyja. Tai šuo, kurį galima glostyti valandų valandas ir vis jai bus negana.

Šviesė-Laputė

Šviesė-Laputė – pats tikriausias šiltų namų šuo. Nedidelė, mažai lojanti, nekrečia jokių išdaigų ir kaskart džiaugsmingai sutinka žmogų. Jos laikysena visada aristokratiška ir išdidi.

Kalytė

Šios kalytės istorija itin liūdna. Ji į „Grindą“ pateko su visa savo šeimyna – vaikučiais ir jų tėveliu. „Grindoje“ iš pradžių buvo atskirti ir gyvastį prarado vaikučiai. Po to buvo numarintas ir patinėlis. Iš „Grindos“ mažylė buvo išgelbėta praradusi visą šeimą. Dabar jai labai reikia mylinčio, tikro, pastovaus šeimininko. Kalytė yra inteligentiška, labai rami ir meili, mėgsta sėdėti ant kelių, glaustytis. Ji labai ramaus būdo, tvarkinga ir maža.

Ema


Gyvybės vagonėlių naujakurė, apie 2 m., matyt, į „Grindą“ atiduota už savo gerumą, ištikimybę ir nuolankumą, nes kitaip jos ir neapibūdinsi. Ema sportiška, žaisminga, tinka gyventi lauke. Skiepyta.


Berta

Berta – rūsčiai atrodanti, bet žaismingai nusiteikusi, kantriai laukia mylinčių šeimininkų, kuriuos galės ginti. Savus pasitinka vizgindama trumputę uodegytę, o pamačiusi žaislą klauso bet kokių komandų.

Gėris



Maždaug vienų metų amžiaus buvęs „Grindos“ kalinys Gėris šiuo metu gyvena pas laikinąją globėją. Nesutaria su kitais šunimis, tačiau kai kurias pateles toleruoja. Nemėgsta kačių ir jas vaiko. Tačiau viskas dar prieš akis – jis jaunas ir pasiduoda auklėjimui. Moka komandas „būk čia“, „labas“ ir „sėdėt“. Mokosi komandos „ateik čia“. Ideali vieta Gėriui gyventi būtų nuosavas namas, kad dieną galėtų lakstyti po aptvertą teritoriją, o naktį miegoti name. 
Skambinti Miglei – 8 675 96094.

Švyturėlis

Jo mėgstamiausia veikla: bėgti bėgti bėgti!!! Šis nenuorama jaunuolis geras saviems, įtarus svetimiems. Ir sargas ir išdykęs draugas.



Mažyliai

   

Šešių savaičių vaikučiai pabiručiai. Kaip visada bedaliai benamiai, negailestingai atskirti nuo mamytės, bet tikisi patekti į pačias geriausias mylinčias šeimininkų rankas.

Tigra


Dovanojama 7 mėn. kalytė Tigra. Dėl Tigros kreiptis tel. 8 527 06098 (Audrius).

Bartas

Daug diskusijų buvo dėl šio šunelio, visaip buvo atkalbinėjama jį gelbėti, nes esą yra senas, bet pastebėjus ant jo narvo lapelio su informacija prie amžiaus – 4 m. kitu rašikliu prirašytą vienetuką, buvo nuspręsta šuneliui suteikti šansą gyventi. Bartas smagiai įsiliejo į bendrabučio gyvenimą, yra draugiškas, meilus, mėgsta išsinerti iš antkaklio, nes, kaip sako savanoriai, jo galva yra smulkesnė nei kaklas. Bartas labai laukia naujų ir gerų šeimininkų, kurie sutiktų jam suteikti ramų gyvenimą.

Begira

Šunytė buvo sugauta Metalo gatvėje su trimis vaikučiais, bet du buvo padovanoti dar šeimynai būnant „Grindoje“. Į vagonėlius su mama atkeliavo vienas vaikutis. Ir kalytė mamytė, ir jos atžala labai draugiški ir meilūs, jie labai laukia savo pastovių namų, jie pavargo klajoti ir sėdėti kalėjime, padėkite jiems. Begirai apie pusantrų metų.

Begiros vaikiukas

Šunytė buvo sugauta Metalo gatvėje su trimis vaikučiais, bet du buvo padovanoti dar šeimynai būnant „Grindoje“. Į vagonėlius su mama atkeliavo vienas vaikutis. Ir kalytė mamytė, ir jos atžala labai draugiški ir meilūs, jie labai laukia savo pastovių namų, jie pavargo klajoti ir sėdėti kalėjime, padėkite jiems. Begirai apie pusantrų metų.

Bimas

Bimas – tai šunelio vardas, kuriuo jis buvo šaukiamas visus 6 metus. Jis 4 metus turėjo šeimininkus Naujojoje Vilnioje. Išvažiuodami į užsienį jie Bimą išmetė į gatvę. Tada visi Naujosios Vilnios gyventojai jį dvejus metus šėrė ir vadino tuo pačiu vardu, kol jis pateko į „Grindą“. Dabar Bimas yra išgelbėtas ir naujų šeimininkų laukia gyvybės vagonėliuose.


Fancy, Fiesta, Fanta


Buvosios „grindinukės“ Kubos mažylės (2 mėn). Tokiems mažiems padarėliams sunku gyventi vagonėliuose, jiems taip reikia individualaus dėmesio, auklėjimo, jie tokie smalsūs ir energingi. Mažylės labai laukia Jūsų. Keista, kad tokie mieli kukuliai taip ilgai užsiliko Gyvybės vagonėlių voljeruose, nes kasdien šioms mažylėms vis labiau reikia jaukių namų šilumos.

Tobikas

Šunelis labai draugiškas, žaismingas ir labai laukia jūsų namų šilumos. Į vagonėlius atkeliavęs „kudlotas“ šuniukas dabar jau atsikratė savo garbanų ir yra pasiruošęs keliauti į mylinčių žmonių namus. Tobikui apie 5 m.


Kudliukas


Šunelis labai draugiškas, žaismingas ir labai laukia jūsų namų šilumos. Neseniai apsikirpo ir dabar atrodo labai elegantiškai. Kudliukui apie 5 m.


Kreda (2–5 m.)



Ši kalytė tinka žmogui, kuris neturi daugiau šunų, ji nenori dalintis meile su kažkuo. Ji labai žaisminga, kamuoliukas jai didžiausias džiaugsmas. O kad dėmesį į ją atkreiptum, ji žaismingai įsikanda savo uodegą ir valiūkišku žvilgsniu stebi „ar matai, kaip aš moku?“ Labai liūdi likusi viena prie būdos, labai nori draugijos, bendravimo. Būtų puiki kompanionė žmogui, kuris mėgsta pasivaikščiojimus gamtoje, žaisti su šuniu ir gėrėtis tuo atsidavusiu ištikimo draugo žvilgsniu.

Reksas

Skubiai ieškoma naujų šeimininkų vienų metų jaunam, draugiškam, bet sargiam, labai judriam ir vaikus mylinčiam šuneliui. Reksas tinka gyventi lauke. Šunelis šiuo metu yra ne gyvybės vagonėliuose, o pas jo dabartinius šeimininkus. Jeigu norėtumėte tapti naujuoju Rekso šeimininku, skambinkite Jolantai telefonu 8 656 22061.




Kalytė (apie 6 m.)

Ši gražuolė rasta lakstanti Saulėtekio troleibusų žiede. Labai graži ir draugiška, paklusni, gera kalytė. Turi regėjimo problemų – viena jos akytė nebematys niekada, o kitai akytei katarakta. Bet ji puikiai orientuojasi ir tas defektas jai nė kiek netrukdo. Labai norėtųsi, kad atsirastų jos tikrieji šeimininkai, nors jau praėjo nemažai laiko (nuo 04.02), tačiau niekas jos neieško... Dovanosime tik labai geriems ir atsakingiems žmonėms. Tel. 8 682 14785 Džaneta, adoka@takas.lt

Malvina

4–6 metų kalytė, labai draugiška, bet būtų geras sargas. Nenoriai lieka viena, mielai eina pasivaikščioti į lauką. Žemas ūgis ir apvalios formos jai netrukdo linksmai strikinėti ir džiaugtis pavasariu. Tuo labiau, kad karantine Malvina sėdėjo nuo vasario vidurio. Tai naujas jos gyvenimas, tad kur jūs, brangieji šeimininkai?













BEGLOBIAI GYVŪNAI IEŠKO NAMŲ

Sekėjai

Puslapiai

Muzika

MŪSŲ PUSLAPYJE LANKĖSI