2010 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

2 % nuo gyventojų pajamų mokesčio parama

Šiuo metu tarp ne pelno siekiančių organizacijų vyksta atkakli kova - kaip patraukti į savo pusę kuo daugiau žmonių skirti 2% nuo savo pajamų mokesčio. Būtent dabar suaktyvėja veikla, kiekviena organizacija stengiasi parodyti savo gerąsias puses, išskirtinumą.

O mūsų komandos požiūris į gyvūnus ir darbai kokie buvo - tokie ir liko. Paramos kartais gauname, o kartais ir pritrūkstame, tačiau į pagalbą skubame nuolatos: kenčiantys gyvūnai laukti negali, tad gelbėjame, gydome ir globojame visus, ką tik spėjame, dažnai aukodami ne tik savo laiką, bet ir asmenines lėšas. Žmonių su prašymu padėti sulaukiame kur kas daugiau, nei siūlančių paremti - o juk neturėdami išteklių mes niekuo nebesiskirtume nuo tų pačių skambinančiųjų, kurie dažniausiai tiesiog neturi tinkamų sąlygų patys pasirūpinti rastais beglobiais gyvūnėliais.

Tad norime kiekvieno iš Jūsų nuoširdžiai paprašyti - padėkite Mums padėti Jiems. Skyrę 2 procentus nuo savo pajamų mokesčio, Jūs visiškai nieko neprarasite, tačiau suteiksite galimybę sau ir kitiems pasidžiaugti laimingomis LGGD gyvūnų ,,Gyvybės vagonėlių" gyventojų istorijomis, o keturkojams elgetoms virsti mylinčių šeimų princais :)
Norėdami paremti mūsų organizaciją 2% nuo gyventojų pajamų mokesčio, prašymą Jūs ar Jūsų įgaliotas asmuo iki šių metų gegužės 1 d. galite pateikti Jums patogiausiu būdu:

pateikti elektroniniu būdu; paštu, įteikiant AVMI darbuotojui.
Jei pagal GPMĮ nuostatas Jūs privalote mokesčių administratoriui pateikti metinę pajamų mokesčio deklaraciją, prašymas nustatytu laiku turi būti pateikiamas kartu su ta deklaracija.

Prašymą pateikus įprastu būdu (tiesiogiai arba paštu), Jūsų paramą mes gausime iki šių metų lapkričio 15 d., tačiau jei jį pateiksite elektroniniu būdu - parama mus pasieks greičiau - jau liepos mėnesį, todėl nuo šio būdo ir pradėsime.

Norėdami pateikti prašymą elektroniniu būdu, užsiregistruokite elektroninio deklaravimo sistemoje: https://deklaravimas.vmi.lt (tai ypač patogu asmenims, kurie naudojasi bet kurio iš Lietuvos bankų elektroninės bankininkystės sistema). Prisijungę prie sistemos, skiltyje "Deklaravimas" pasirinkite "Pradėti naują", tuomet pasirinkite būdą, kuriuo norite pildyti formą (galima ir on-line) ir "Nauja deklaracija tuščia". Jums leis pasirinkti formą - paspauskite ant formos FR0512 v.1. Jums tereikia užpildyti 1-12 ir 15 laukelius (kai kurie iš jų bus jau paruošti sistemos), pateikiant asmeninius ir Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus duomenis. Baigus pildyti, paspauskite mygtuką "Užbaigti pildymą" ir persiųskite sistemai. Apie tai, ar prašymas priimtas, ar atmestas (jei buvo klaidų) Jūs būsite informuoti.
Pasirinkę būdą tiesiogiai įteikti prašymą AVMI darbuotojui, prašymo formą gausite ir galėsite su darbuotojų pagalba užpildyti apskrities VMI. Užpildę ją tiesiog palikite darbuotojui.
Norėdami siųsti formą į AVMI paštu, atlikite sekančius žingsnius:
- išsaugokite savo kompiuteryje formą FR0512 ir ją atspausdinkite;

- prašymą galima užpildyti tiek ranka, tiek kompiuteriniu būdu. Į šią formą DIDŽIOSIOMIS raidėmis įrašykite savo vardą, pavardę, asmens kodą, adresą, telefoną, el. paštą, datą bei mūsų (kaip paramos gavėjo) duomenis:

Paramos gavėjo pavadinimas:Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius
Paramos gavėjo kodas 125535218
Buveinės adresas Stanevičiaus 45-23,Vilnius LT-10208
Banko sąskaita LT 04 7300 0100 0246 4463 (Swedbank)
Banko kodas BIC-HABALT22


- daugiau informacijos, kaip pildyti formą, rasite LRS puslapyje;

- įdėkite formą į voką ir išsiųskite savo AVMI.
MŪSŲ GYVENTOJAI ATSIDEKOS UŽ JŪSŲ PARAMA NUOŠIRDŽIU ŽVILSNIU


BEGLOBIAI GYVŪNAI IEŠKO NAMŲ

Sekėjai

Puslapiai

Muzika

MŪSŲ PUSLAPYJE LANKĖSI